Food Εxpo 2017

simataki foodexpo both.jpg

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα λάβει μέρος στην έκθεση Food Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo από τις 18 έως 20 Μαρτίου 2017.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί εξοπλισμός του οίκου Vemag Γερμανίας και συγκεκριμένα η γραμμή παραγωγής λουκάνικων HP10 E + FSL 211 + AH 212.

Η γραμμή αυτή μπορεί να διαχειριστεί όλα τα είδη των εντέρων, σε διάφορα μήκη και καλίμπρες, με την χρήση μόνο 3 σετ ελαστικών ιμάντων.

Κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματα της γραμμής είναι η μηδενική καταπόνηση πάστας από το σύστημα προώθησης με διπλό κοχλία, η υψηλή ακρίβεια μήκους, ο εύκολος χειρισμός, οι γρήγορες αλλαγές προϊόντων και το γρήγορο πλύσιμο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η γραμμή λουκάνικων θα βρίσκεται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα παρουσιάσουμε τη βραβευμένη κοπτική/αναμικτική μηχανή 130 mm υπό γωνία, του οίκου K+G Wetter Γερμανίας. Το μηχάνημα διαθέτει το σύστημα Easy Access, για πολύ εύκολη πρόσβαση και καθαρισμό του κοχλία προώθησης.

Τέλος, θα μπορείτε να δείτε και την κυβοκοπτική μηχανή Cubixx 100 L του οίκου Holac Γερμανίας. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για την κοπή κύβων και λωρίδων κόκκινου κρέατος και κοτόπουλου.

Σας περιμένουμε στην αίθουσα 1 στο περίπτερο Β20/C18.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα έχει και δεύτερο περίπτερο αφιερωμένο στα συστατικά τροφίμων.

Με την παρουσία σας εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να συζητήσουμε αναλυτικά για προϊόντα κρέατος ελεύθερα από πρόσθετα και αλλεργιογόνα, τον τρόπο αύξησης της απόδοσης του κρέατος με φυσικό τρόπο, για μαριναρισμένα προϊόντα καθώς και για τη δυνατότητα ελεγχόμενου καπνίσματος.

Σας περιμένουμε στην αίθουσα 2, περίπτερο Α10.