BTM - Προκαπνισμένο έντερο από τη Viscofan

Εξοικονομίστε χρόνο, ενέργεια και νερό, ενώ προστατεύετε το περιβάλλον.

Το προκαπνισμένο έντερο BTM της Viscofan είναι μια βιώσιμη λύση που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα αυξάνει την κερδοφορία σας. Το εργοστάσιο παραγωγής σας θα παραμείνει καθαρό, χωρίς ουσιαστική σπατάλη νερού και μηδενικές εκπομπές καπνού. Αποκλειστικά από την Avenco

«Ντύστε» τα προϊόντα σας με τα πλεονεκτήματα ενός προκαπνισμένου, πλαστικού εντέρου BTM. Ένα ευέλικτο εμποτισμένο έντερο για βράσιμο και αποφλοίωση, ιδανικό για προϊόντα σε φέτες.

 

Το προκαπνισμένο έντερο BTM παρέχει κρύα μεταφορά γεύσης και χρώματος στο προϊόν, χωρίς να απαιτείται ειδικός κύκλος θερμικής επεξεργασίας. Το BTM είναι πλαστικό έντερο, χωρίς «αδύναμες» ραφές και με ισχυρή αντοχή κατά τη διάρκεια του βρασίματος.

 

Το BTM αποτελεί μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στο συμβατικό κάπνισμα. Εξαλείφει πολλαπλά στάδια της παραγωγής, αυξάνοντας την παραγωγική απόδοση.

 

Η εφαρμογή του καπνού ή του χρώματος από το έντερο στο προϊόν - αντί για το παραδοσιακό κάπνισμα - είναι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, που επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού.

Viscofan_PLastic_Transfer_BTM (8).jpg