ediLEAF

ediLEAF - Η καινοτομία της εταιρείας Viscofan, που χαρίζει γεύση, άρωμα και λαχταριστή εμφάνιση στα προϊόντα σας.

Πρόκειται για ένα βρώσιμο φιλμ πολυσακχαριτών, με γευστική επίστρωση. Όταν έρχεται σε επαφή με το τρόφιμο απορροφάται εντός λίγων ωρών, μεταφέροντας το γευστικό χαρακτήρα που έχετε επιλέξει στο προϊόν.

Όταν έρχεται σε επαφή με το τρόφιμο απορροφάται εντός λίγων ωρών, μεταφέροντας το γευστικό χαρακτήρα που έχετε επιλέξει στο προϊόν.

 

Είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων:

 

-Μίγματα καρυκευμάτων (επιλογές όπως σκόρδο, κόκκινη & πράσινη πιπεριά, τομάτα & βασιλικός, βότανα κ.α.)

-Μαρινάδες και σάλτσες (μαρινάδα για ψητό κοτόπουλο, σάλτσα τομάτα, σάλτσα μανιταριών, σάλτσα BBQ κ.α.)

 

Το ediLEAF διατίθεται σε τρία επίπεδα πυκνότητας καρυκευσης: χαμηλή, μέτρια και υψηλή πυκνότητα (αφορά τα μίγματα καρυκευμάτων)

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε:

-Φρέσκα τρόφιμα (κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, plant-based τρόφιμα)

-Επεξεργασμένα τρόφιμα (αλλαντικά, burgers, sushi, pizza)

-Τυριά κάθε τύπου

-Έτοιμα γεύματα

Πλεονεκτήματα της καινοτομίας ediLEAF

-Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

-Μείωση παραγωγικού κόστους

-Μείωση κατανάλωσης ενέργειας

-Ελαχιστοποίηση χρόνου παραγωγής

-Μικροβιολογική σταθερότητα

-Γευστική ομοιομορφία

-Υποχρέωση για αναγραφή στην ετικέτα μόνο των μπαχαρικών.

Aποκλειστικά στην ΑΒΕΝΚΟ ΑΕ