Ενημέρωση για τον Κορωνοϊό

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα :

Η ΑΒΕΝΚΟ Α.Ε. ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την τήρηση των μέτρων και την αποφυγή μετάδοσης της νόσου, προχώρησε σε λήψη και υλοποίηση μέτρων πρόληψης, τα οποία αξιολογούνται καθημερινά, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις της εξάπλωσης του ιού στους εργαζομένους της εταιρείας μας, στους συνεργάτες μας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα :

Εσωτερικά μέτρα :

Αποφεύγουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, επισκέψεις από πελάτες ή προμηθευτές.

Οι πωλητές μας έχουν διακόψει τις επισκέψεις σε πελάτες, παρόλα αυτά παραμένουν πάντα στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου και e-mail.

Τα ταξίδια των πωλητών μας στο εξωτερικό έχουν ανασταλεί.

Η εκπαίδευση του προσωπικού από τους προμηθευτές μας έχει ανασταλεί.

Η πλειοψηφία του διοικητικού προσωπικού της εταιρείας πλέον απασχολείται με τηλεργασία. Παρόλα αυτά είναι εφικτή η επικοινωνία στα τηλέφωνα της εταιρείας και ηλεκτρονικά. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με ήχο και εικόνα όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Η παραλαβή των παραγγελιών σας από την έδρα μας μπορεί να πραγματοποιηθεί, εφόσον προηγηθεί έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Παραγωγή :

Κατά την είσοδο των εργαζομένων στο χώρο του εργοστασίου γίνεται θερμομέτρηση. Σε περίπτωση ένδειξης μεγαλύτερης των 37,5 απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο εργασίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής ώστε να προφυλάξουν τα προϊόντα μας.

Αποφεύγουμε το συνωστισμό και κρατάμε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ μας.

Η παραγωγική διαδικασία τελείται σε περιβάλλον απόλυτης καθαριότητας.

Το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαρισμού τηρείται, βάσει των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας μας και των προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005 που εφαρμόζει, χωρίς αποκλίσεις.

Κατά την φόρτωση και αποστολή των παραγγελιών σας τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής υγιεινής και ασφαλείας από το εμπλεκόμενο προσωπικό.

Τέλος καθαρά για προληπτικούς λόγους πραγματοποιείται απολύμανση στους χώρους του εργοστασίου μια φορά την εβδομάδα.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι, η ΑΒΕΝΚΟ Α.Ε. θα συνεχίσει να σας παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Για την ΑΒΕΝΚΟ Α.Ε.

Νίκος Βενετσάνος
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος